O NAS

Smo ekipa štirih deklet, ki smo svoja znanja in ambicije združile v inovativnem programu, ki vzpodbuja razvoj otrok in njihove sposobnosti.

Naš cilj je, da otroci ne odrastejo prehitro in v času razvoja nadgradijo marsikateri talent, morda celo skrit, ter osvojijo dodatna znanja, ki jih bodo kasneje, na poti odraščaja, s pridom uporabili.


POLONA /
nasmejana in pozitivna vzgojiteljica in študentka socialne pedagogike; izkušnje za delo z otroci sem nabirala tudi na zelenem otoku Irske.

polona_mala.jpg

GOGA /
dinamična in energična Korošica, ki je vzljubila mesto Kamnik in otroke v mestecu ter okolju. Vodja Počitniskega varstva in Varstva Bubice, ki otroke razveseljuje z ustvarjalnimi idejami in poučnimi zgodbami.

goga_mala.jpg

ANJA /
nasmejana in razigrana diplomirana dizajnerka s pravo mero ustvarjalne žilice. Je kreativna reševalka problemov in vzpodbuja reševanje vsakdanjih zapletov na kreativen in poučen način. Verjame, da sta ustvarjalnost in domišljija pomembni za otroški svet in njegov celosten razvoj.

anja_mala.jpg

ANDREJA /
je bodoča učiteljica glasbe, ki svoj talent razvija na glasbeni akademiji. Svoje glasbene izkušnje že vrsto let nabira v različnih pevskih, godbenih ter floklornih skupinah. V veselje ji je vodenje otroškega pevskega zbora ter pevski zbor vzgoljiteljic.Vedno poskrbi, da so dnevi glasbeno obarvani in da se otroški glas sliši v deveto vas.

andreja_mala.jpg

Advertisements