DELAVNICE

Mavrični vrtiljak je obarvan v šolskem letu 2019 / 2020 našel nov prostor v Vrtcu Antona Medveda Kamnik (enota Kamenček, Tomšičeva 9, Kamnik). Veseli smo, da lahko nadaljujemo z našo najbolj uspešno delavnico IGRAJMNO SE PO ANGLEŠKO!

Otrokom nudimo  pester program in veliko novega znanja. Program delavnice se stalno spreminja, prilagaja letnemu času in njegovi tematiki ter je narejen tako, da ima otrok možnost napredovanja.

Kdaj poteka: TOREK, 17.00 – 18.00

Podrobnejši opis delavnice:Igrajmo se po angleško


 

Prijave na delavnico so odprte. Prijavnico na delavnico dobite s klikom na prijavnica za mavrični vrtiljak 2019

Izpolnjeno prijavnico nam pošljite na info.mavricnivrtiljak@gmail.com.

Prva delavnica: 12. 11. 2019

PRVI OBISK DELAVNICE JE BREZPLAČEN!


CENIK

– individualni obiski: 8 EUR

– mini paket (4x obisk): 30 EUR

– maksi paket (8x obisk): 55 EUR

Ker se zavedamo, da bratci in sestrice veliko bolj pogumni in sproščeni, kadar se česa novega udeležijo skupaj, vam za obisk drugega in tudi tretjega otroka nudimo 10% popust.

POMEMBNO: v primeru bolezni (oziroma odsotnosti) nas morate o tem obvestiti najkasneje do 12.ure na dan predvidene delavnice. V nasprotnem primeru bo termin veljal kot opravljen oz. obiskan in vračilo denarja ne bo mogoče.

IGRAJMO SE PO ANGLEŠKO

One, two, three, naj rdeča se zavrti! IGRAJMO SE PO ANGLEŠKO (od 2 do 5 let, 60 min) ZAKAJ ANGLEŠČINA? Mnoge raziskave so pokazale, da se otroci, ki govorijo dva tuja jezika bolje pisno in ustno izražajo ter dosegajo nadpovprečne rezultate pri miselnih testih. Ob zgodbah in pesmicah bodo otroci spoznali prve angleške besede in … Continue reading IGRAJMO SE PO ANGLEŠKO