DELAVNICE

Mavrični vrtiljak je obarvan z dvema delavnicama, ki se med seboj razlikujeta v načinu učenja in področju znaja. Prav vsaka otroku nudi pester program in veliko novega znanja. Program obeh delavnic se stalno spreminja, prilagaja letnemu času in njegovi tematiki ter je narejen tako, da ima otrok možnost napredovanja.

Podrobnejši opis delavnic:


URNIK 2018 / 2019

urnik_mavricni 2

Prijave na obe delavnici so odprte. Prijavnico na delavnici dobite s klikom na Prijavnica Mavrični vrtiljak

Izpolnjeno prijavnico nam pošljite na info.mavricnivrtiljak@gmail.com.

Začetek delavnic:

  • Igrajmo se po angleško: sreda, 3. 10. 2018, ob 17. uri
  • Glasbeni vrtiljak: torek, 9. 10. 2018, b 16. 30 uri

PRVI OBISK DELAVNICE JE BREZPLAČEN!


CENIK

– individualni obiski: 8 EUR

– mini paket (4x obisk): 30 EUR

– maksi paket (8x obisk): 55 EUR

Ker se zavedamo, da bratci in sestrice veliko bolj pogumni in sproščeni, kadar se česa novega udeležijo skupaj, vam za obisk drugega in tudi tretjega otroka nudimo 10% popust.

POMEMBNO: v primeru bolezni (oziroma odsotnosti) nas morate o tem obvestiti najkasneje do 12.ure na dan predvidene delavnice. V nasprotnem primeru bo termin veljal kot opravljen oz. obiskan in vračilo denarja ne bo mogoče.

Advertisements

IGRAJMO SE PO ANGLEŠKO

One, two, three, naj rdeča se zavrti! IGRAJMO SE PO ANGLEŠKO (od 2 do 5 let, 60 min) ZAKAJ ANGLEŠČINA? Mnoge raziskave so pokazale, da se otroci, ki govorijo dva tuja jezika bolje pisno in ustno izražajo ter dosegajo nadpovprečne rezultate pri miselnih testih. Ob zgodbah in pesmicah bodo otroci spoznali prve angleške besede in … Continue reading IGRAJMO SE PO ANGLEŠKO

GLASBENI VRTILJAK

Ena, dva, tri, naj vijolična se zavrti! GLASBENI VRTILJAK (od 1,5 let do 5 let, 45 minut) ZAKAJ GLASBA? Otroci od enega leta in pol naprej bodo skupaj s svojimi starši spoznavali glasbeni svet ter razvijali pozitiven odnos do glasbe. Skupaj si bomo glasbo približali skozi igro in gibanje ter se naučili prvih pesmic in … Continue reading GLASBENI VRTILJAK